Webdesign

Als wij een web ontwerp voor jou gaan maken wil je natuurlijk weten hoe wij dit doen en wat je kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overlopen in een grafisch ontwerp voor je website, webshop of webapplicatie.

Idee ontwikkeling & concepting

In de eerste fase bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag terug wil zien. We leren je graag kennen. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Wat vind je mooi? et cetera. We vergaren in deze fase zo veel mogelijk informatie.
Daarna beginnen wij met een concept/structuur, oftewel het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie. Dit concept zie je terug in de visuele vormgeving.

Visueel ontwerp (User Interface)

Als de structuur eenmaal goed staat, beginnen we met het 'inkleuren' van de wireframes. Call-to-action elementen, kleurgebruik, iconen, beeldtaal en de keuze voor het gekozen lettertype krijgt zo meer gestalte.
Ook in deze fase leveren we designs op in kleine stukjes. Bij elk oplevermoment is er een mogelijkheid om feedback te geven. Als klant heb je relatief veel inspraak tijdens dit traject. Wij zorgen voor sturing en geven advies, maar samen bepalen we een stijl die past bij de behoeften en doelstellingen.

Content

Bij een website hoort uiteraard ook tekst. Doordat we jou, de onderneming en het product/dienst of service beter leren kennen, vertalen we de boodschap die je wil overbrengen op jouw doelgroep of klanten. Samen bepalen we de juiste tone of voice. Dat beeld tekst, beeld en grafisch ontwerp elkaar versterken mag duidelijk zijn. Zo wordt jouw verhaal overgebracht op de website. De teksten en bijbehorende tekst structuur worden ingestoken op SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Feedbackmomenten

Gedurende de wireframe- en visueel ontwerp fase, is er per oplevermoment de mogelijkheid om feedback te geven. In de ontwerpfase is het eenvoudig om aanpassingen te maken, in de development fase wordt dit arbeidsintensiever.
Feedback is cruciaal. Wat vind je van het ontwerp? Past dit goed bij jouw identiteit? We blijven optimaliseren totdat er een gedegen concept staat waar wij beiden trots op zijn.

Final check

Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, het kan dus even duren voordat de final check aan bod komt. Jij moet immers tevreden zijn met eindresultaat. Pas als jij tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Bekijk ook deze projecten

Interface-ict

Ontwerp en implementatie website in WordPress voor De flexibele en moderne ICT-detacheerpartner voor overheidsorganisaties

Wolters Kluwer – Schulinck – In-Form

Realisatie en doorontwikkeling in teamverband van een platform waarmee slimme formulieren voor gemeenten en gemeentelijke organisaties kunnen worden beheerd en ontwikkeld

Overzicht van alle services

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer

Wil je gebruik maken van een van onze services?

Of van ons complete pakket? Neem contact op met iBuro om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.