Meet de respons
Respons Nodig? Wordt "responsive"

Over ons

Passie voor het Internet

iBuro is een full service internetbureau opgericht en gevestigd in Den Haag. Wij zijn een klein team van mensen met passie voor het Internet. Die passie en onze kennis op het gebied van advies, strategie, conceptontwikkeling, webdesign, web-development, techniek en online marketing delen wij met alle plezier met onze klanten.

Sinds augustus 2003 bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij interactieve webbased oplossingen. Onze klanten zijn bedrijven, instellingen in de sectoren profit-, non-profit- en not-for-profit.

Mix van creativiteit, techniek en innovatie

Ben je op zoek naar een internetoplossingen om je online communicatie te versterken? Wil je de interactie met je bezoekers verbeteren? iBuro heeft jarenlange ervaring met het opzetten van corporate websites met CMS; mobiele websites geschikt voor smartphones en tablets; webshops met online loyaliteit campagnes; actiematige websites; en online marketing strategieën. Wij bieden je een uitgebreide mix van creativiteit, techniek en innovatie.

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van; tekstschrijvers, designers, audio- en video specialisten, fotografen en andere marketing specialisten om voor onze klanten een breed spectrum van on- en offline specialisaties te kunnen bieden.

Projectaanpak

Vanaf het concept tot de technische realisatie denken wij met je mee over de te volgen online marketing/communicatie strategie. Zo worden projecten die onder onze regie vallen gekenmerkt door; een gestructureerde aanpak, korte communicatielijnen en transparante kosten; een oplevering naar ieders tevredenheid, op tijd en binnen budget. Maar zijn vooral ook leuk en interessant om samen uit te voeren.

Persoonlijke inzet en samenwerking

Iedereen weet dat na een opgeleverd project een bedrijfsproces moet worden gestart. Van onze kant kun je als klant rekenen op onze persoonlijke inzet en de wil tot samenwerking. Wij vinden dat de beste manier om ons in te leven in de problematiek binnen jouw bedrijfsprocessen. De grote voordelen zijn dat wij je niet alleen voorzien van goede adviezen, maar ook dat wij samen bouwen aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Kom even langs

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, of kom gewoon even langs voor een kop koffie. Wij vertellen alles over onze passie, maar horen ook graag jouw vragen aan over online marketing.

iburo werkt met de volgende applicaties, services en partners:

OPenProviderExpressionEngineWordPressMicrosoft .netSWSOFT PLESK2005 LAN SERVICES

contact

iBuro BV
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
(+31) (0)70 3385244