Onze projecten

Terug naar overzicht

Wolters Kluwer – Schulinck – In-Form

Schulinck In-Form helpt u met de digitale toegankelijkheid van uw gemeente. E-formulieren integreren in uw website doet u met Schulinck In-Form.

Projectomschrijving

Realisatie en doorontwikkeling in teamverband van een platform waarmee slimme formulieren voor gemeenten en gemeentelijke organisaties kunnen worden beheerd en ontwikkeld. De formulieren zijn gekoppeld aan het BKWI, Centraal inlichtingenbureau en gemeentelijke databanken zodat de burger na het inloggen via DigiD beschikt over de juiste vooringevulde gegevens. Aan de hand van de ingevulde gegevens en beantwoording van vragen worden op basis van slimme rekenmodules vervolgvragen gesteld waarna na afronding direct een beschikking gegenereerd kan worden en de gegevens worden doorgestuurd naar gemeentelijk databank.

Bekijk ook deze projecten

Pink Roccade Local Government

Pink Roccade Local Government

Realisatie Internet portaal voor burgers waarbij inzicht kan worden gegeven in inkomsten, schulden en jaaropgaven

Interface-ict

Interface-ict

Ontwerp en implementatie website in WordPress voor De flexibele en moderne ICT-detacheerpartner voor overheidsorganisaties

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Webdesign

Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign

Lees meer

Webdevelopment

Gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Denk aan API koppelingen, uitgebreide backoffice systemen en maatwerk webshops. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Lees meer

E-commerce (webshop)

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie SEO

Iedereen wil dat zijn of haar website organische resultaten behaalt en daarmee zicht- en vindbaar is in de zoekmachines. SEO is een doorlopend proces voor de langere termijn en vraagt om continuïteit. Daar tegenover staat dat de opbrengst indrukwekkend kan zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.

Lees meer