Meet de respons
Respons Nodig? Wordt "responsive"

Websites

Desktops, Tablets en Mobile Devices

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites voor desktops, tables en mobile devices. Denk hierbij aan corporate websites tot en met tijdelijke campagne sites, voorzien van webshop functionaliteiten en volledige back-end systemen voor marketing en back-office ondersteuning. Online rendement staat bij ons altijd centraal.

Corporate websites

Een website waar iedereen op kan rekenen voor informatie over een concern. Deze sites vormen de ruggengraat van de communicatie strategie. Alle vragen die een bezoeker heeft moeten hier kunnen worden beantwoord. De brede doelgroep waarvoor deze sites dienen eist dat de corporate website gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Wij zorgen dat deze websites dusdanig gemaakt zijn dat indien wenselijk, u zelf het beheer kunt realiseren. Onze CMS oplossingen maken gebruik van diverse technieken waardoor u volledig controle over de inhoud heeft - 24 uur per dag 7 dagen per week. iBuro dient als back-up wanneer uw beheer team door een of andere reden verhinderd mocht zijn.

De aanpak voor een dergelijk traject ziet er als volgt uit:

  • Briefing
  • Strategie & concept
  • Creatief, functioneel en technisch ontwerpen (indien van toepassing)
  • Technische realisatie
  • Testen & acceptatie
  • Online marketing
  • Overdracht & nazorg

Campagne website (micro sites/actie sites)

Wilt u iets specifiek etaleren zoals een nieuw product of dienst? Maak dan gebruik van de campagne website, deze hoeft niet te conformeren aan de doelstellingen van de corporate site. De autonome status van de campagne website maakt het mogelijk om specifieke doelgroepen te benaderen en het product of dienst in het vizier te houden. Met campagne websites is bijna altijd een combinatie van disciplines in te zetten om een zo hoog mogelijk bezoekers rendement te behalen. Veel voorkomende combinaties zijn het inzetten van e-mail marketing, sociale media initiatieven en een actie site met incentive. Keywords bij actie sites zijn: leadgeneration, promotion, incentives, data verrijking, SEO/SEA, creativiteit.

Mobile websites, tablets & apps

Men heeft het dan over mobiele websites, apps en mobiele diensten die op iPads & iPhones, Android phones & tablets en andere devices zijn te zien. Op steeds meer plaatsen hebben gebruikers toegang tot het internet. Scholen, bedrijven, cafés, stationshallen en talloze andere instellingen verwachten dat consumenten hun smartphones altijd bij zich hebben (BYOD - Bring your own device.).

Om aansluiting te vinden met deze groeiende doelgroep is het essentieel dat bedrijven daarmee rekening houden. Uiteraard kan de traditionele website worden bekeken op een smartphone maar die is daarvoor niet geoptimaliseerd en ontbeert vaak gebruikersvriendelijkheid en geschikte content.

iBuro bouwt mobiele websites en toepassingen die geoptimaliseerd zijn voor de mobiele bezoeker. Deze sites maken vaak gebruik van dezelfde CMS als de reguliere website alleen worden deze voorzien van andere technieken en standaarden.

Extra functionaliteiten

Naast alle reguliere functionaliteiten van de PC heeft de smartphone o.a. GPS mogelijkheden. Dit maakt het mogelijk om informatie te koppelen aan geografisch posities waarmee men innovatieve toepassingen kunt bouwen.

 

iburo werkt met de volgende applicaties, services en partners:

OPenProviderExpressionEngineWordPressMicrosoft .netSWSOFT PLESK2005 LAN SERVICES

contact

iBuro BV
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
(+31) (0)70 3385244