Meet de respons
Respons Nodig? Wordt "responsive"

Online Marketing

Gemakkelijk, professionele e-mail en social media campagnes inzetten met optimaal resultaat. Zonder technische kennis. Een kanon in het arsenaal van de marketeer is een "e-mail marketing systeem". iBuro's marketing systeem biedt u tal van mogelijkheden om e-mail campagnes zelf te versturen en de resultaten op elk gewenste stap in het proces meetbaar te maken. Rendement staat voorop. Heeft u campagnes, nieuwsbrieven, online enquêtes, inschrijvingsacties of wilt u uw database verrijken?

E-mail marketing van iBuro:

  • Hoog rendement
  • Uitgebreide rapportage
  • Geen technische kennis nodig
  • Koppelbaar met (online) systeem of webservice
  • Eenvoudig importeren & exporteren
  • Integratie voor website met opt-in en opt-out
  • Social Media integratie
  • Spam-proof aanmeldprocessen
  • Flexibele datastructuur 
  • Voorkomt IP blokking

Social Media & webcare

Niet meer te negeren is het inzetten van sociale media. U kunt uw bereik vergroten door sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn strategisch in te zetten. Of te wel: zorgen dat mensen in uw netwerk uw ideeën, producten en diensten delen met mensen in hun netwerk - een soort olievlek effect. Verder kunnen wij het mogelijk maken om campagnes binnen o.a. facebook te laten plaatsvinden. Hiermee brengen wij de interactie naar de bezoeker. 

Webcare: Zoover of Zo-over

Het publiek bepaald en beoordeeld... dus werk aan uw reputatie. Dat kunt u doen door het sentiment in de gaten te houden over uw producten en diensten binnen o.a. Facebook, Twitter en LinkedIn netwerken. Wij beschikken over een reeks oplossing waarmee wij u kunnen voorzien van analyses en rapportages met betrekking tot uw "imago" en "socialbilty". Het is essentieel dat men mee doet met online "discussies" om golven van kritiek te kunen pareren en te profiteren van positief sentiment.

Vindbaarheid: SEO/SEA/Online reclame

Search Engine Optimalisation en Search Engine Advertising dan hebben wij het over hoe vindbaar uw website is met Google.  Het spreekt voor zich dat men de kosten zo laag mogelijk wil houden. Wij kijken dus in eerste instantie bij de “gratis en eenmalig” to do’s. Bijv. de optimale structuur rondom de website en een hoge relevantie van de inhoud met keywords waarop men gaat zoeken. Daarnaast zijn er een scala van websites (bijv. via sociale media, fora etc.) waar u gratis vermeld kunt staan om uw relevantie te benadrukken. Vervolgens kunt u met Google Adwords uw vindbaarheid verbeteren door het inzetten van “gekochte ” keywords. Daarmee koopt u een positie in de zoekresultaten lijst van Google. Kiest u voor meer zichtbaarheid dan kunt altijd nog online reklame inzetten om gezien te worden bij druk bezochte websites zoals Nu.nl.

Actie sites

Microsites ook wel genoemd Actie sites zijn een ideale manier om gerichte doelstelingen te behalen. Los in te zetten van de corporate site met een frisse look & feel kan de microsite ingezet worden voor o.a. de volgende doelstellingen: campagnes, informatie vergaren, enquetes, inschrijvingen, e-mailadressen verzamelen et cetera.  

Landingspagina’s

De eerste pagina waar uw bezoeker op uw website komt is een landingspagina, de eerste indruk moet leiden tot conversie. Het is dus belangrijk om uw bezoeker niet te verliezen. Er zijn diverse methodes waaronder het personaliseren van content als punt van herkenning. Wilt u weten hoe u landingpagina’s kunt inzetten om de effectiviteit te verhogen?

iburo werkt met de volgende applicaties, services en partners:

OPenProviderExpressionEngineWordPressMicrosoft .netSWSOFT PLESK2005 LAN SERVICES

contact

iBuro BV
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
(+31) (0)70 3385244

Algemene voorwaarden