Meet de respons
Respons Nodig? Wordt "responsive"

Cases

Nederlands Albert Schweitzer Fonds 

Het Nederlands Albert Schweitzer Fonds verstrekt startsubsidies, door middel van een directe microgift, aan kleinschalige, lokale gezondheidszorgprojecten in Afrika. Zie ook - www.nasf.nl -

Voor het NASF heeft reclamebureau KesselsKramer uit Amsterdam, de nieuwe huisstijl ontwikkeld en de website ontworpen. iBuro heeft de technische realisatie verzorgd. 

NASF, KesselsKramer en iBuro hebben door het strategische toepassen van social media ervoor gezorgd dat de sms-actie werd genomineerd voor de NRC Charity Award.

2013 staat in het teken van de koppeling van de crm applicatie met de nieuwe Marketing Tool.

Kernwoorden

Onlie Presence; Online Acties; Strategische toepassing van social media; Search Engine Optimalisatie; maatwerk CRM; Online Marketing Tool

Blue Lynx

Een werving & selectie bureau in Den Haag gespecilaiseerd in werven van internationaal georiënteerde professionals. Bij Blue Lynx is alles web based, van de website met extranet tot aan de backoffice. De backoffice beheert alle processen en verwerkt het verkeer tussen de website en de organisatie. Verder biedt de backoffice de recruiter een reeks krachtige tools om het process van matching te realiseren, vacatures te plaatsen op jobsites en dossiers van trajecten te beheren. Doormiddel van sjablonen en fieldcodes kunnen gepersonaliseerde mailings worden verstuurd waarmee Blue Lynx vacatures onder de aandacht van werkzoeken kan brengen. Via de website kunnen kandidaten zich inschrijven op vacatures en de voortgang van hun aanvraag volgen. Bekijk website: www.bluelynx.com.

Kernwoorden

Website, Mobile site, Extranet, CMS, CRM, DMS, E-mail marketing, Webservices 

Persoonlijke Internet Pagina voor burgers

De overheid heeft zichzelf ten doel gesteld de dienstverlening aan burgers en bedrijven te verbeteren, onder meer met behulp van de inzet van ICT en internet. iBuro ontwikkelt in opdracht van PinkRoccade Local Government een Persoonlijke Internet Pagina ten behoeve van zelfwerkzaamheid van burgers. Hierin worden functionaliteiten beschikbaar gesteld aan de burger waarmee deze zelfstandig geregistreerde gegevens kan inzien en wijzigingen kan doorgeven.

Kernwoorden

DigiD, Koppeling Civision WIZ, Concept, Design, Technische realisatie

 

JAPOTO PARTS – Zoeken met kenteken? Makkelijker kan niet! 

Japoto Parts uit Groningen is gespecialiseerd in het leveren van auto-onderdelen voor gebruikte Japanse en Koreaanse auto’s. Met meer dan 40.000 auto onderdelen op voorraad en honderden automodellen waaruit men kan kiezen is het geen “under statement” wanneer wij zeggen dat het lastig is om het juiste auto-onderdeel online te vinden. Bekijk website: www.japoto.nl.

Gelukkig biedt het Nederlandse RDW kentekenregistratiesysteem de mogelijkheid om o.a. te achterhalen welk merk-, model-, type auto verbonden is aan het kentekennummer. iBuro zal dit jaar JAPOTO PARTS voorzien van een geheel vernieuwde webshop zodat het mogelijk is om onderdelen te zoeken o.a. op basis van hierboven beschreven technieken. Eenvoudig, snel en zeker zoeken naar auto-onderdelen. Makkelijker kan het niet!

Meer over dit systeem kunt u hier lezen. UWAUTOPARTSHOP

Kernwoorden

Zoeken met kentekennummer, webshop, XML, Onderdelenlijn, RDW, web service, design, functioneel ontwerp, realisatie en online betalen.

Heeft u een complex IT vraagstuk?  Schroom niet om even te bellen…er zijn talloze online webservices waarmee dit soort initiatieven mogelijk zijn. Bijvoorbeeld, credit checks, vastgoed informatie…om er maar een paar te noemen.

Zoek auto onderdelen met kenteken

 

iburo werkt met de volgende applicaties, services en partners:

OPenProviderExpressionEngineWordPressMicrosoft .netSWSOFT PLESK2005 LAN SERVICES

contact

iBuro BV
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
(+31) (0)70 3385244

Algemene voorwaarden